Reviews

Fair Trade Culemborg

Met een groepje collega’s hadden we het idee opgepakt om wekelijks buiten een uurtje in Culemborg te bootcampen. Al snel vonden we Your-Health om de lessen te verzorgen. De groep varieerde sterk in leeftijd en sportniveaus, maar dat maakte voor de lessen van Fabian niet uit: per oefening bood hij voor elk niveau een passende variant. Fabian zorgde elke week voor een andere invulling van de bootcamp, waardoor de lessen verrassend en gevarieerd bleven. En het belangrijkste: zijn aanstekelijke enthousiasme en positviteit. Hierdoor wist hij ons als groep elke week weer te motiveren om samen lekker aan de slag te gaan!

SARAH

Na het uitproberen van diverse sportscholen en verschillende instructoren, kwam ik in september 2019 uit bij Fabian. En dat was een blijver, want hij maakt sport niet alleen sport, maar ook leuk. Met veel enthousiasme en een grap verzorgd hij leuke en effectieve trainingen voor een gemixt publiek

ANNELEEN

Sinds ik bij Fabian sport weet ik hoe belangrijk het voor mij is om gecoacht te worden. De aandacht voor de goede techniek, maar ook het stimuleren om net nog een stapje verder te gaan als ik het zelf wil opgeven. Het voelt goed om bij Fabian te sporten, hij is een professional die precies weet wat hij doet (en wat hij je laat doen).

Nikki

Ik sport nu een aantal jaar met veel plezier bij Your-Health. Ik moet er een stukje voor rijden maar dat heb ik er graag voor over. Fabian weet met zijn positieve energie en vrolijkheid mij altijd te enthousiasmeren. Ik word elke training weer aangemoedigd het beste uit mijzelf te halen en te groeien qua kracht en conditie. Ik word ook goed begeleidt in het gebruik van de juiste technieken.

Desire

Sporten met Fabian is iedere keer weer een leuke en nieuwe uitdaging. Ik krijg veel aandacht en ook legt hij duidelijk de juiste technieken en lichaamshoudingen uit. Sporten met Fabian geeft mij veel energie en ook veel lol. Hij weet mijn training altijd op een leuke en humoristische manier over te brengen.

Sergio

Begeleid worden door Fabian is gevarieerd en uitdagend maar ontzettend leuk.

Edwin

Ik krijg al bijna 2 jaar les van Fabian in kracht-, conditietraining en Crossfit. Zijn trainingen zijn altijd goed voorbereid met de juiste balans tussen kracht- en conditietraining. Fabian heeft veel aandacht voor de techniek en de uitleg hiervan, zodat de oefeningen correct worden uitgevoerd en blessures voorkomen worden. Fabian weet hierbij altijd de oefeningen in begrijpbare stappen uit te leggen. Hij geeft voor elke oefening verschillende variaties die elk een andere moeilijkheidsgraad hebben, zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau. En niet onbelangrijk; dit alles altijd met de juiste dosis humor. Sport moet immers leuk zijn en de lachspieren moeten ook getraind worden. Dit is nu ook juist wellicht de Fabian’s touch. Na hard werken ga je met een een glimlach weer terug naar huis.

Wouter

"De trainingen bij Fabian zijn erg afwisselend en uitdagend. Ik word al meer dan 3 jaar begeleid door Fabian en elke keer blijf ik meer uit de trainingen halen. Hij kijkt altijd kritisch naar wat beter kan en houd je ook gemotiveerd om je doelen te bereiken. Bij Your-Health haal ik meer plezier uit het sporten en heb ik geleerd om mijn grenzen te verleggen."

FROUWKE

Al bijna 4 jaar sport ik bij Fabian (zowel groeplessen als pt-trainingen) en dat bevalt nog steeds erg goed! Fabian legt de oefeningen altijd duidelijk uit, is fanatiek, prettig in de omgang, houdt rekening met mijn knieblessure en helpt om het beste uit mezelf te halen. Daarbij is het ook altijd gezellig, dus kort samengevat; een top-trainer!

FARAH

3 jaar geleden heb ik de beslissing genomen mij te laten begeleiden door Fabian. Hij zorgt er altijd voor dat ik het uiterste van mij zelf vraag en altijd net iets verder ga dan dat ik zelf dacht te kunnen. Tijdens het trainen werken wij serieus aan mijn doelen maar er is ook genoeg ruimte voor humor. Zijn aanpak heeft erin geresulteerd dat ik mij fit voel en sterker ben geworden.