DIENSTEN

personal-training-front

Personal training

Personal training is geschikt voor mensen die persoonlijke wensen tot een succes willen maken. Een personal trainer helpt je om dit, aan de hand van een individueel trainings- en voedingsschema, op een professionele, verantwoorde en veilige wijze te bereiken. Dit kun je alleen doen of in een tweetal. In een tweetal is de prijs per training, per persoon lager. Je coach zal altijd rekening houden met je fysieke gesteldheid en praktische omstandigheden. Op deze manier zal je coach je steunen en motiveren om stap-voor-stap je doelen te bereiken.

Personal training bij Your-Health biedt:

Eén-op-één of als tweetal trainen met een ervaren coach
Samenwerken aan persoonlijke doelen
Uitdagende en inspirerende trainingen

Schrijf Je In

bedrijfsbootcamp-front

Bedrijfsbootcamp

Bootcamps zijn geschikt voor mensen die graag onder begeleiding sporten, maar dit liever doen in de buitenlucht. Bootcamp is er voor jong en oud, atletisch of juist een beginner. Je kunt dus bootcampen op jouw eigen niveau en tempo. Een bootcamp wordt uitgevoerd in teamverband, waardoor het zeer geschikt is als bedrijfsactiviteit. Het doel van bootcamp is om op fysiek gebied te groeien in kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Daarnaast spelen natuurlijk ook het mentale en sociale aspect een belangrijke rol. Bootcamp leert je doorzetten, samenwerken en kweekt een ijzersterke mentaliteit en discipline.
Schrijf Je In

small-group-kracht-en-conditietraining

Small-group kracht- en conditietraining

Onze small-group kracht- en conditietrainingen zijn lessen voor sporters van alle niveaus, zowel beginners als gevorderden. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen. De trainingen vinden plaats in kleine groepen van maximaal 5 personen. Je ervaart de voordelen van het trainen met een trainer maar je hebt ook de gezelligheid van het trainen in groepsverband. De individuele prijs is lager vergeleken met personal training. Een kracht en conditieles duurt 45 minuten en is gericht op het verbeteren van conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamshouding. Alle spiergroepen komen hierbij aan bod.

Small-group kracht- en conditietraining bij Your-Health biedt:

Trainen in gezelschap, maar wel ieder op zijn/haar eigen niveau
Een motiverende trainingsmethode
Persoonlijke aandacht voor een scherp tarief
Schrijf Je In